Ana SayfaGüzellikAspirin ile Saç Uzatma Maskesi

Aspirin ile Saç Uzatma Maskesi

Aspirinin saça faydalarını öğrenmek ve Aspirin ile saç uzatma maskesi tarifini almak istiyorsanız doğru yerdesiniz.

Sizin için aspirin ile saç uzatma maskesi hazırladık. Yıllardır sağlık için tüketilen aspirin ile uzun, gür ve parlak saçlara sahip olabilirsiniz.

Aspirin ile saç uzatma maskesi

Aspirin vücut sağlığı için olduğu kadar saç sağlığı açısından da oldukça faydalıdır. Kolay hazırlanabilen aspirin maskesi ile saçınızı uzatmanız mümkün. Aspirin, saç derisindeki kan akışını hızlandırır, saç köklerindeki ölü hücreleri uzaklaştırarak detoks etkisi yaratır. Kan akışının hızlanması yeni çıkan saçların hızlı uzamasını sağlar. Düzenli olarak uygulanması halinde saç detoksu etkisi ile saç derisinin ve saç tellerinin daha parlak ve canlı durmasına yardımcı olur.

Aspirinli Saç Uzatma Maskesi

  • 4 -5 adet aspirin
  • 2 çorba kaşığı hint yağı
  • 2 çorba kaşığı susam yağı yada badem yağı
aspirin saç uzatma maskesi
aspirin saç uzatma maskesi

Aspirin ile Saç Uzatma Maskesi Hazırlanışı

Aspirinleri tamamen toz haline gelene kadar ezin. Ardından hintyağı ve istediğiniz diğer yağı birlikte karıştırın. Aspirin tozunu ekleyin. Aspirin ve yağı tamamen karıştırın.
Temiz olan saçınıza uygulayın. ( saç derisine en iyi şekilde etki edebilmesi için saçınızın temiz olması gerekiyor) Saç köklerine hafif masaj yaparak yedirin. Saçınızda ortalama 20 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır. Sonrasında şampuanlayın.
Bu maskeyi haftada 2 defa tekrarlayabilirsiniz.

Bu bilgiyi arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version