Ana SayfaGüzellikMakyaj2019 Kış Makyaj Trendleri

2019 Kış Makyaj Trendleri

Gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. 2019 kış makyaj trendleri değişiklikleri hem gece hem de gündüz makyajı ile uyumlu.

Faydalı
Faydalı
Türkiye’nin Faydalı Bilgi Kaynağı!

Yazar İçerikleri

Bayanların kendilerini daha bakımlı hissettikleri, aynaya baktıklarında daha çekici olmalarına vesile olan makyaj uygulamaları gün geçtikçe kendini yenilemeye devam ediyor. 2019 kış makyaj trendleri değişiklikleri hem gece hem de gündüz makyajı ile uyumlu.

Makyaj Modellerinde Dikkat Edilecekler

Her makyaj türü her bayana uygun olması mümkün değildir. Yüz şekliniz makyajın belirlenmesindeki ilk etkendir. Ten renginiz ikinci nedendir. Küçük detaylar gibi görünse de gölgeleme ve diğer işlemler için uygulanması gereken noktalar değişir. Makyaj yapmak için kullanılan malzemelerin ten rengine de uyumlu bir renk olması şarttır.

Gece ve Gündüz Makyajında 2019 Trendi

Gece makyajları, gündüz makyajına göre daha ağır yapılır. Eğer siz bu durumdan hoşlanmıyor iseniz gündüz makyajını geceye de uyarlayabilirsiniz. Standart olarak uygulanan fondöten, göz kalemi, eyeliner, rimel ve allık makyaj bütünde dikkat edilmesi gereken en önemli nokta fondötendir. Eğer fazla sürerseniz gece makyajına doğru adım atabilirsiniz. Bu yüzden gündüz makyajında az miktarda kullanmanız, geceye doğru sadece gözaltlarında kapatıcı sürmeniz yeterlidir. Göz kalemi ve eyeliner özellikle dikkat çeken noktalardır. Fazla sürmeniz aşırıya kaçabilir. Eyeliner çektiğiniz gözünüze gece saatlerinde gözaltlarına kalem çekerek devam edebilirsiniz. Gündüz toprak tonlarında hafif gölgeleme yaptığınız göz kapaklarınıza gece için siyah ya da kıyafetiniz ile uyumlu minimum miktarda gölgeleme ilavesi yapabilirsiniz. Eğer bütün makyajınız bu doğrultuda ise dudaklarınız olabildiğince sade olmalıdır.

2019 Kış Makyajında Pürüzsüz Cilt

Her bayanın cildi narindir. Soğuk havanın etkisi ile de ciltte soyulmalar, çatlamalar ve kuruluk gözlemlenir. İyi bir makyaj için zemin iyi hazırlanmalıdır. Bu da cildinizin düzgün olması gerektiği anlamını taşır. Banyo sırasında mutlaka orta derece sertlikte yüzünüzü ovalamalı ölü derilerden kurtulmalısınız. Banyo sonrası nemlendirici, hafta da bir de E vitamini kapsüllerinden kullanmalısınız. Cildinizi hem beslemeli hem de kurumuş yüzeylerden arındırmalısınız. Fondöteninizi uygulamadan önce nemlendirici kullanmalı, mümkünse güneş koruyucu bir kremle fondöteninizi karıştırmalı sonrasında uygulama sağlamalısınız. Güneş kremleri fondötenin cildinizde daha fazla kalmasını sağlarken kurumasını da engelleyecektir.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!