Ana SayfaGüzellikMakyaj2019 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

2019 İlkbahar Yaz Makyaj Trendleri

2019 ilkbahar yaz makyaj trendleri ile muhteşem bir yıl sizleri bekliyor. Bu yıl modanın gerisinde kalmamak ve ışıl ışıl görünmek için...

Esra Tahincioğlu
Esra Tahincioğlu
Blog Yazarı

Yazar İçerikleri

Makyaj trendlerinde de fazlası ile hissettiğimiz moda dünyasında bu sene yine her yüz tipine uygun makyaj önerileri yer almaktadır. Bu yılın makyaj trendleri ile birlikte hem daha doğal hem de şaşırtıcı bir görünüm elde edebilmeniz mümkün. 2019 ilkbahar yaz makyaj trendleri ile muhteşem bir yıl sizleri bekliyor. Bu yıl modanın gerisinde kalmamak ve ışıl ışıl görünmek için siz de makyaj yapmadan önce yılın modasına göz atmayı ihmal etmeyin.

Modern Mat Fondöten Modası

Mat fondötenlerin yerini bu yıl artık modern mat görünümlü fondötenler almıştır. Oldukça yüksek bir kapatıcılık özelliğine sahip olan mat modern fondöten makyajı, yüzde ağırlık hissi oluşturmamakta ve kendinizi ferah hissetmenizi sağlamaktadır.

Cilde oldukça doğal bir görünüm kazandıran bu makyaj, aynı zamanda mevcut cilt kusurlarını da en iyi şekilde ortadan kaldırmaktadır. Modern mat fondöten ile yapılan makyaj her cilt tipine yanıt verecek seçenekler sunmaktadır.2019 ilkbahar yaz makyaj trendleri

Parlak Göz Makyajı Modası

Parlak göz makyajı her yıl popülerliğini korumakta ve iddialı bir görünüm elde etmenizi sağlamaktadır. Ten rengine uygun tonlarda yapılan parlak göz makyajı, 90’lı yılların esintisini bizlere yaşatıyor.

Simli göz farlarının da kullanıldığı ve dudakların önüne geçmeyecek şekilde yapılan parlak göz makyajı, gözleri ön plana çıkartırken aynı zaman abartıdan da uzak durmaktadır. Siz de ışıl ışıl bir göz makyajı için bu trendi takip edebilir ve tüm bakışları üzerinize toplayabilirsiniz.

2019 Makyajında Kırmızının Gücü

İddialı makyaj denilince akla ilk gelen tonlar arasında kırmızı yer alıyor. Klasikler arasında yer alan ve modası hiçbir zaman bitmeyen kırmızı ruj, yine tüm ihtişamı ile bakışları üzerine çekiyor.

Sıra dışı görünümü ile makyaj trenlerinin olmazsa olmazı olan kırmızı ruj, bu sene hem günlük hayatta hem de özel anlarda karşımıza çıkmaya devam edecek. Kırmızı ruju farklı tonlarda makyajlar ile kullanabilir ve kendi ışıltınızı dışarıya en iyi şekilde yansıtabilirsiniz.

Klasikten vazgeçmeyeler ve kırmızının gücünü her daim yaşatmak isteyenler bu yıl yine kırmızı ruj ile harikalar yaratabilirler.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!