Ana SayfaModa2019 İlkbahar Yaz Modası

2019 İlkbahar Yaz Modası

Kadınlar için 2019 ilkbahar yaz modası neler? Bu sezeon kadın giyim, ayakkabı ve aksesuar trendleri neler? 2019 ilkbahar yaz modası sizinle.

Mustafa Saim
Mustafa Saim
Blog Yazarı

Yazar İçerikleri

İlkbahar yaz modası her sezon olduğu gibi bu senede; rahatlığı ve şıklığı ön plana çıkaran parçalardan oluşmaktadır. İlkbahar başlangıcında  trençkotlar ön plana çıksa da ince kumaş detaylı ceketler, uzun salaş montlar ya da deri montlar her zaman olduğu gibi ilkbaharı karşılamada yardımcı ürünler arasındadır. Yaz mevsimin içinde olduğumuz bugünlerde, yaz modası genel olarak, plaj kombinleri, rahat sokak modası şeklinde kendi içinde ayrılmaktadır. Yaz modasında; sıcağı etkisiyle modanın rahatlığını, ön plana çıkaran etkilere rastlamak pek tabii mümkün.

Elbiseler, şort modelleri, etek modelleri; uzun ya da mini etekler vb. ince ve hafif yaz kombinleri ön plana çıkar. Bütünleyici ayakkabı ve çanta kombinlerinde de rahatlığın öne çıktığını görüyoruz. Ayakkabılar da spor ayakkabı modelleri seçimi daha fazla olduğu gibi kalın topuklu spor modeller ile kadınlar, şıklığı ve sporun birleşimi ile sadeliği sunmaktadır. Kalın spor ayakkabı modelleri, ilkbahar yaz modası açısından vazgeçilmez parçalardır. Aynı şekilde çanta modellerinde de daha çok küçük çanta modellerinin tercih edildiğini görebiliriz. Birbirinden tarz ve özel tasarımlı küçük çantalar ile kadınlar, az eşya taşımının rahatlığını öne çıkarırlar. Ayrıca; kolyeler, bileklikler, yüzükler, halhal modelleri vb. takılar da tamamlayıcı ürünler arasında dikkat çekici güzelliğe sahiptir.

İlkbahar Yaz Modası

İlkbahar yaz modası denince akla, rengârenk geçişlerin sahip olduğu giysiler gelir. Her biri özel renk tonları ve tasarımlarıyla, içinizi aydınlatır. Doğanın uyanışını, üzerinizde de böylece hissedebilirsiniz. Doğanın uyanışının her açıdan, yaşamımıza etkisi vardır. Doğa uyanır, yeşillik ve rengarenk çiçekler ile dünya güzelleşir. Bu durum yaşamımızın her alanına dahil olan özelliklere sahiptir. Moda da renkler ve rahat giysiler olarak önümüze çıkar. Renkli giysiler ile kişinin kendini iyi hissetmesi arasında da doğru bir orantı olduğunu söyleyebiliriz. Olumlu bakış açısında sahip olmak adına ve pozitif kişilerin, renkli giysilere olan ilgisi daha yüksektir. Bu nedenle sizlerde bu yaz rengarenk elbise ve giysi modellerine geçiş yaparak mutluluğunuza mutluluk katabilirsiniz.

2019 i̇lkbahar yaz modası 2
2019 i̇lkbahar yaz modası

Günümüzde ön plana çıkan ve son yıllarda oldukça popüler olan yaz giysileri arasında; kısa bluzlar ve pileli uzun etekler yer alır. Birbirinden özel ve renkli güzelliğe sahip pileli etekler ile renk geçişi doğrultusunda bluz kombini yaparak sizlerde tarzınızı yansıtabilirsiniz. Aynı şekilde uzun etek modelleri ile daha kısa bluzları tamamlayabilir, kısa etekler ile de uzun bluz ya da kısa bluzları tamamlayabilirsiniz. Yazın öne çıkan şort parçaları da tabii ki bu noktada önemlidir. Şort modelleri arasında özellikle, kot şort modelleriyle kısa bluzları tamamlayabilir ve sandalet ya da spor ayakkabı modelleri ile kombini bütünleyebilirsiniz.

2019 İlkbahar Modası

İlkbahar modası ve yaz modası arasında küçük bir fark bulunur. İlkbahar da henüz kış mevsiminden bir geçiş yapıldığı için, kadınlar bu duruma hemen alışamayabilir ve kışın modasını üzerinden atamayabilir. Kışın etkilerini taşırken yavaş ve ardından hızlı bir geçiş yaparlar. İlkbahar da hala mont tarzı parçalara ihtiyaç duyulabilir fakat yaz mevsiminde bu gibi detaylara ihtiyaç yoktur. İlkbahar yaz modası tabii ortak özellikler barındırsa da ilkbahardan yaza geçiş süresinde hala kapalı elbise modelleri, kapalı ayakkabılara ihtiyaç duyulabilir. Bu gibi nedenlerden dolayı ayrılırlar. Ama tabii ki ilkbahar ve yaz modası; renklerin ahenkliği, güneşin ve doğanın uyanışı doğrultusunda birbirinden özel renklere ve ışıltıya sahiptirler.

2019 Yaz Modası

İlkbahar yaz modası ile yaz modası arasında küçük farkların olduğu aşikardır. Amam daha önce de belirttiğimiz gibi renklerin ışıltısı ilkbahar sezonunda başlar ve yaza kadar devam eder. Doğanın uyanışı ile modanın da uyanışa geçtiğini görmemek elde değildir. Desenli, rengarenk elbiseler, çiçekli-desenli elbise modelleri ve birbirinden özel parçalar yer alır. Bu açıdan, ilkbahar yaz modası doğrultusunda kombin yapmanız da oldukça basittir. Birkaç parçayı bir bütün haline getirebileceğiniz gibi tek parça ile elbise modelleri ile dilediğiniz gibi her ortama uyum sağlayabilen kombinler elde edebilirsiniz. Şort modelleri, elbiseler, etek modelleri, kısa bluz modelleri her biri; baharın ve yazın sıcak renk tonlarına sahiptir. Sarı, turuncu, kırmızı, mavi, yeşil, beyaz ve daha sayısız farklı renk tonu ve alt tonu ile kombin yapmanız kolaylaşır. Giydiğiniz rengarenk giysiler ile baharı ve yazın ışıltısını yansıtabilirsiniz.

 

Bu Konular İlginizi Çekebilir!