Ana SayfaEtiketlerYüz

Yüz Hakkında Bilgiler

Ergenlik döneminde sivilce nasıl geçer?

Ergenlik dönemi, genellikle 12-18 yaş aralığında olan ve vücutta birçok değişiklikle birlikte hormonal değişikliklerin de yaşandığı bir dönemdir. Bu dönemde birçok genç, yüz, göğüs, sırt ve omuzlar gibi bölgelerde sivilcelerle mücadele etmek zorunda kalabilir.

Ödem nedir? Ödemi Nasıl Atabilirim?

Ödem nedir? Ödem olduğunu nasıl anlarım? Peki Ödem neden olur? Hangi besinler Ödem attırır? sorularınızın yanıtı bu yazıda.

Günlük Cilt Temizliği İçin 5 Etkili Yöntem

Kadınlar güzellikleri adına birçok markanın kıyafetlerine para döker, spor salonlarında koşturur, diyetisyen kapılarını aşındırarak adeta aç yaşarlar, yaşlanmamak adına türlü estetik operasyon yaptırırlar. Peki, tüm bunları yaparken sizi asıl güzel gösterebilecek olan cildinize yeterli özeni göstermezseniz bu kadar koşturmanın boşa gideceğini söyleyebiliriz.

Yaşlanma Karşıtı Cildinizi Gençleştiren Kür

Muhteşem bir tarifle geldim, el, ayak, bacaklar, kollar, bütün vücudunuza kullanabileceğiniz yaşlamayı geciktirirken cildi yenileyerek gençleştiren, kararmaları gideren, çilek görüntüsünü gideren sivilce izleri lekeleri için mükemmel tarif.

10 Yaş Gençleştirecek Kırışıklıklara Doğal Çözüm!

Gençleştirecek kırışıklıklara doğal çözüm olacak yumurta sarısıyla cildimize maske uygulayacağız.

Doğal yöntemlerle Burun Küçültme Mucizesi !

Bazı insanların yüzümüzde önemli yer kaplayan burunları ile başı dertte. Bu soruna evde yapabileceğiniz doğal bir yöntemle son verebilirsiniz.

İstenmeyen Tüylere Kalıcı Doğal Çözümler

İstenmeyen tüyler kadın erkek herkesi oldukça rahatsız eden bir durum olduğu için bu sorunla uğraşan çoğu kişi istenmeyen tüylere kalıcı bir çözüm bulmak ister.

Sadece 1 Hafta İçinde Bu Ev Yapımı Kremle Tüm Kırışıklıkları Çıkardı!

Birçoğumuz kırışıklıklar yüzünden adeta kâbus yaşar. Bu sorunun üstesinden gelmek için pahalı markaların kremlerine mecbur değilsiniz. Faydalı Bilgin Editörümüz bugün sizler için ev yapımı, etkili bir kremi nasıl hazırlayacağımızı araştırdı.

Et Beninden Kurtulmanın Doğal Yolları

Cilt yüzeyinde bazen bir sebebe bazen de bir sebebe bağlı olmaksızın farklı semptomlar görülebilir.

Vazelini Yüzünüze Uygulayın ve Şaşırtıcı Sonuçlar Elde Edin

Kişisel bakım malzemelerinin üretiminde kullanılan vazelin, cilt bakım maddesi olarak da kullanılıyor. Vazelini Yüzüne Uygulayın ve Şaşırtıcı Sonuçlar Elde Edin.

Altın Otunun Faydaları Altın Otu Kürleri

Altın Otu Faydaları, Altın Otu Kürleri Altın Otu Çayı Nasıl Demlenir? Kısaca Altın otu hakkında tüm detaylar haberimizde.

Japon Güzellik Sırrı Cilt Beyazlatma Maskesi

Bugün Japon güzellik sırrı olan cilt beyazlatma maskesini sizlerle paylaşacağım.

Bu Doğal Çay Sayesinde Diyabetten Kurtul!

İncir yaprağı ekstresinin şeker hastalarında kan glikoz değerinin önemli ölçüde düşürdüğü, insülin kullanan şeker hastalarında daha az insülin dozuna ihtiyaç duyduğunu göstermiştir.

Kalp Damar Tıkanıklığına Doğal Çözüm

Dengesiz beslenme sonucu tıkanan damarlar ölüm riskini artırmaktadır. Damar tıkanıkları konusunda uyaran Dr. Muammer Yıldız, damarları temizleyen yiyecekleri açıkladı.

Gıdı Bölgesini İncelten 10 Egzersiz

Gıdı bölgesindeki sarkma veya yağ birikimi görünüşümüzü bozabilir. Şifa Bul kanalının hazırladığı Gıdı Bölgesini İncelten 10 Egzersiz

Kaş Güçlendiren Bakım Kürü Nasıl Yapılır?

Kaş güçlendiren bakım kürü ile doğal ve göz kamaştırıcı görünmek mümkün. Bir çok kadın doğal bakım yaparak kimyasal ürünlerden uzak duruyor.

Mucizevi Elma Sirkesi ve Karbonat Cilt Maskesi

Faydalı Bilgin Editörümüz sizler için bugün cildinizdeki akne ve lekeleri giderecek “Elma Sirkesi ve Karbonat Maskesini” araştırdı.

Yüzünüze Karbonat Sürün ve Cilt Bakımında Etkisini Görün!

Karbonat hepimizin mutfağında var, peki karbonatı yüzümüzde cilt bakımı için kullandığımızda neler yapabileceğini biliyor musunuz?

20 saniye boyunca kulağınıza bir mandal takın!

Ünlü refleksolog Helen ChinLui, “Her kulak, sinir uçları ve merkezi sinir sistemine çok sayıda konektörle zengin, vücudun tam bir refleks haritasını içerir.”

Gözeneksiz Kristal Gibi Pürüzsüz Bir Cildin Olsun İster misin?

Bu Maskeyi Her Gün Kullan Gözeneksiz Kristal Gibi Pürüzsüz Cildin Olsun.

Limon Kabuklarını Atıyor musunuz? İşte Faydaları!

Limon kabuğu en az limon kadar değerlidir. Hatta limon tüm vitamini kabuğunda saklı meyvelerden biri olduğu için kabuğu daha da değerlidir.

Popüler Bilgiler

Kilo Verme (28)Maske (25)Tatlı Tarifi (24)Kurabiye (22)Kek (22)Zayıflama (21)Yüz (21)Cilt Bakımı (20)Kek Tarifi (18)Kurabiye Tarifi (18)Kilo (17)Pasta Tarifi (17)Cilt (17)Limon (16)Kanser (15)Kadın (15)Leke (15)Sindirim Sistemi (15)Bal (14)Diyet (14)Bağışıklık Sistemi (14)Kırışıklık (13)Sirke (13)İbrahim Saraçoğlu (13)Saç Bakımı (13)Antioksidan (13)Ağrı (13)Sivilce (13)Beslenme (12)Tavuk (12)Egzersiz (12)Bağışıklık (12)C Vitamini (11)Göz (11)El (11)Güzellik (11)Kabızlık (10)Kabız (10)Karbonat (9)Su (9)Pratik Bilgi (9)Makarna (9)Sarımsak (9)Toksinler (9)Karaciğer (9)Meyve (8)Soğuk Algınlığı (8)Temizlik (8)Zencefil (8)Yoğurt (8)Cilt Problemleri (8)Kolesterol (8)Patatesli (8)Salata (8)Köfte (8)Yemek (8)Bakteriler (8)Böbrek (8)Börek Tarifi (8)Kahvaltılık (8)Peynirli (7)Stres (7)Enfeksiyon (7)Ekmek (7)Besin (7)Çorba (7)Antibiyotik (7)Diyabet (7)şişkinlik (7)Kalp Sağlığı (7)Kür (7)Saç (7)Peynir (6)Tatlı Kurabiye (6)Yulaf (6)Cilt Lekeleri (6)Muz (6)Sebze (6)Çikolatalı (6)Dondurma (6)Magnezyum (6)Yüksek Tansiyon (6)Şeker (6)İdrar (6)Çikolata (6)Ayak (6)Potasyum (6)Ödem (5)Baklava (5)Öksürük (5)Limonlu (5)Elma (5)Soslu Tavuk (5)Zerdeçal (5)Çocuk (5)Protein (5)Limon Kürü (5)Beyazlatma (5)Maydanoz (5)Saç Modeli (5)Patlıcan (5)Diş (5)Makyaj (5)Fındıklı (5)Şeftali (5)Süt (5)Sos (5)Uykusuzluk (5)Uyku (5)Buzdolabı (5)Yorgunluk (5)Enerji (5)Safra Kesesi (5)Reçel (5)Ev Yapımı (5)Tarif (5)Et (5)Ceviz (5)Limon Suyu (5)Bitkisel Tedavi (4)Kaş (4)Şerbetli Tatlı (4)Çamaşır (4)Poğaça Tarifi (4)Meyveli (4)Dolma (4)Poğaça (4)Bağırsak Temizliği (4)Kahve (4)Demir (4)Lif (4)Yaş Pasta (4)Saklama (4)Doğal Antibiyotik (4)Tavuk Tarifleri (4)Saç Uzatma (4)Soğan (4)Göz Sağlığı (4)Yaralar (4)Romatizma (4)Peeling (4)Keten Tohumu (4)Börek (4)Lahana (4)Mide Ağrısı (4)Terleme (4)Kereviz (4)Tırnak (4)Çamaşır Makinesi (4)Göğüs (4)Diş Sağlığı (4)Brokoli (4)D Vitamini (4)Patates (4)Obezite (4)Tavuk Göğsü (4)Aspirin (4)İncir (4)Sabah (4)Eklem Ağrıları (4)Diş Beyazlatma (4)Siyah Nokta (4)İstenmeyen Tüyler (4)Alerjiler (3)Saç Dökülmesi (3)Bitkisel Çay (3)Sütlü Tatlı Tarifi (3)Hassas Cilt (3)Pilav Tarifi (3)Kırışıklık Giderici (3)Portakal (3)Yaşlanma Karşıtı (3)Pandispanya (3)Balgam Söktürücü (3)Yeşil Çay (3)Glutensiz (3)Havuç (3)Smoothie (3)Limonlu Su (3)Kuru üzüm (3)Kireçlenme (3)Bitkisel Kür (3)Cheesecake (3)Emzirme (3)Makarna Tarifi (3)Migren (3)Sos Tarifi (3)Ananas (3)Boğaz Ağrısı (3)Şeker Hastalığı (3)Kuşkonmaz (3)Çorba Tarifi (3)Grip (3)Göbek Eritme (3)donut (3)Sütlü (3)Çinko (3)Cinsel Sağlık (3)Yumuşatıcı (3)Şifalı Bitkiler (3)
Exit mobile version