Ana SayfaGüzellikCilt BakımıGöz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulmanın En İyi Yolu

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulmanın En İyi Yolu

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulma vereceğimiz yumurta akı tarifi ile mümkün! Diğer bir adı kaz ayakları olan kırışıklılara veda etmek için haberimize geçelim.

Göz çevresi, yüzümüzün en hassas bölümlerinden biridir. Yaşlanma ile birlikte meydana gelmesi beklenen göz çevresi kırışıklığı, genç yaşlarda da meydana gelebilir. Göz çevresinde oluşan kırışıklıklar ise güzel görünmenizi olumsuz etkileyebilir.

Kaz ayakları adı verilen bu kırışıklıklar, zamanla yoğunlaşmaya başlar. Bu yoğunlaşma sonucunda ise göz çevreniz oldukça çirkin bir görüntü kazanır. Ancak bu kırışıklıklarla baş edebilmenizin bir yolu vardır. Evde yapılan birkaç yöntem sayesinde göz çevresi kırışıklıklarınıza elveda diyebilirsiniz.

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtaran Yumurta Akı Tarifi

Göz çevresi kırışıklıkları için kullanabileceğiniz bir ürün olan yumurta akı, tam bir detoks etkisi yaratmaktadır.

Göz çevresi kırışıklıkları için yumurta akıyla hazırlanan tarifin malzemeleri şunlardır:

  • 1 adet yumurta akı
  • 1 kaşık aloe vera

Bu iki malzemeyi kullanarak mükemmel bir karışım elde edebilirsiniz. Hem yumurta akı hem de aloe vera jeli, göz çevresi kırışıklıklarınız için kullanabileceğiniz en etkili ürünlerdir. Ürünlerin her evde bulunması ise işinizi kolaylaştıracaktır.

Yumurta Akı Tarifinin Hazırlanışı

Yumurta akını kullanarak göz çevresi için bir karışım yapmak istiyorsanız, yukarıda istenen malzemeleri hazır etmeniz gerekir. Bir tane yumurtanın akı, karışım için yeterli olacaktır. Öncelikle bir kasenin içerisine yumurta akını almanız gerekir. Daha sonra yumurta akını bir güzel çırpmalısınız. Yumurta akını ne kadar fazla çırparsanız, o kadar köpük köpük olacaktır. Ardından 1 kaşık kadar aloe verayı yumurta akınının üzerine ekleyiniz. Yumurta akının ve aloe vera jelinin tamamen karışmasını sağlayınız.

Yumurta Akı Tarifi Ne Kadar Süre Kullanılır?

Yukarıdaki tarife uygun olarak hazırlanan karışımınızı buzdolabında saklamanız gerekir. Ancak bu karışımı sadece 5 gün boyunca kullanabilirsiniz. Karışımın 5 günden fazla kullanılmaya devam edilmesi, yanlıştır.

Yumurta Akı Tarifi Nasıl Kullanılır?

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulmaya hazır mısınız? Yumurta akı ve aloe vera ile hazırladığınız karışımı göz çevrenize krem gibi uygulamanız gerekir. Sürme işlemi yaparken göz çevrenizi gerdirmemelisiniz. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa uygulanabilir. Yarım saat kadar bekleyip göz çevrenizi yıkayabilirsiniz. Uygulama sırasında masaj yapıyormuş gibi işlem yaparsanız, kırışıklıklarınızı daha hızlı bir şekilde açabilirsiniz.

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulmanın En İyi Yolu

Göz Çevresi Kırışıklıklarından Kurtulmak için bu içeriklerimize de göz atabilirsiniz

 

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version