Ana SayfaDekorasyon20 Muhteşem Gri ve Beyaz Çağdaş Oturma Odası Tasarımları

20 Muhteşem Gri ve Beyaz Çağdaş Oturma Odası Tasarımları

Oturma odası tasarımları ile misafirleri eğlendirdiğimiz yerdir ve bu nedenle sadece davetkar değil aynı zamanda iyi tasarlanmış olduğundan emin olmak istiyoruz.

Elbette, Oturma odası tasarımları ile odanızın harika görünmesini istiyorsunuz! Bunu yapmanın bir yolu, kişiliğinize ve ulaşmak istediğiniz alan türüne uygun mükemmel renkleri seçmektir. Oturma odası tasarım ilhamı mı arıyorsunuz? Bugün, uzun iç tasarım ilham listenize eklemek için çağdaş gri ve beyaz oturma odalarını harmanladık. Ve eğer bu nötr renkleri seviyorsanız, şüphesiz size aşağıda göstereceğimiz alanları seveceksiniz.

İşte başlıyoruz:

Oturma Odası Tasarımları Fikirleri

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları
20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-1

Bu oturma odasında sevdiğim bir şey, altın renklerle kolye ışıklarının yanı sıra oturma odasına karakter getiren alan halısı desenleri.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-2

Farklı mobilya tasarımlarının bir karışımı var ama birlikte harika görünüyorlar.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-3

Ev tarzı beyaz duvarlar ve tavan bu alanı içinde gri mobilyalarla çerçeveliyor gibi görünüyor. Ahşap döşeme kullanmak bölgeye sıcaklık getirir. Farklı boyut ve renklerde atma yastıkları, yaşam alanına yaratıcı bir hava katıyor.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-4

Bu oturma odasında dramatik bir özelliktir. Görünüşüyle, sahibi resim ve aksesuar seçimi ile yansıtılabilecek sanatları sever.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-5

Cam pencere bu oturma odasını çevreler. Etrafında antika bir dokunuş getiren altın dekorlar da var.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-6

Bu alanın ilhamının, içinde kullanılan renkler nedeniyle doğa olduğu açıktır. Grilerin yanı sıra, sıcak ve ev gibi görünmesini sağlayan kahverengi, siyah ve yeşil vurgular da vardır

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-7

İlk bakışta, bu yaşam alanının ahşap zeminlerle ne kadar geniş olduğunu şüphesiz göreceksiniz. Tavan ve duvarların hepsi beyazken, koyu gri alan halısı yaşam alanını tanımlar. Buradan, cam kapılar ve pencereler nedeniyle havuz ve bahçeye iyi bir göz atabilirsiniz.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-8

Gri ve beyaz renklerin yanı sıra, alana tatlı bir çekicilik getiren bir çift sessiz yeşil sandalye de görebilirsiniz. Yaşam alanı da doğal ışıkla doldurulurken, yuvarlak kristal avize göz alıcı bir hava katıyor.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-8

Bu oturma odası tamamen gri olmasına rağmen, perdelerden ve diğer tüm alanlardan çok fazla drama var.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-9

Bunun için sadece zemin için değil, şömine için de beyaz ve gri ile ahşap kombinasyonunu kullandı. Beyaz renkler alanı aydınlatır.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-10

Bu gri oturma odasında güzel bir örümcek benzeri avize ve büyük bir duvar resmi var. Duvarın bir tarafını çizen siyah beyaz görüntülerden oluşan bir galeri de var. Gri kanepe ve yastıkların yanı sıra, renk yastıklar uzaya bir yaşam kıvılcımı katar.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-11

Bu alanın etrafındaki cam pencerelerle güzelce tasarlandığını görebilirsiniz. Burada sevdiğim, yumuşak alan halısı ve renkleri nedeniyle birlikte iyi görünen uyumsuz sandalyeler.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-12

Bu geniş oturma odası, duvar dekorlarından sehpaya kadar birçok farklı dekorasyona sahiptir. Sahibinin baskı hayranı olmadığı açıktır.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-13

Bu alanın endüstriyel hissini sevmiyor musunuz? Çok güzel, değil mi? Ahşap, beton ve cam kombinasyonu etkileyicidir. Ama gözlerimi uzaya çeken şey beyaz tuğla duvar.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-14

Bu alanın havasını seviyorum! Etrafınıza bakarsanız, bölgede sehpa ve süslemeler de dahil olmak üzere birçok ilginç özellik var. İçindeki grilerin yanı sıra, duvar dekorundan renk patlamaları ve tek mavi atma yastığı olması güzel.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-15

Koyu gri koltuk takımı ile bu oturma odasında modern minimalist hissi kolayca elde edebilirsiniz. Duvarlar ve tavan için hafif ahşap döşeme ve beyaz boya kullanmanın etkisi, yaşam alanına rahatlatıcı ve davetkar bir hava katar.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-16

Bu kadar geniş olmasa da, fonksiyonu göz önünde bulundurarak çok yaratıcı bir şekilde yapıldı. Bu açık oturma odasında mutfak ve yemek alanı da bulunduğuna dikkat edin.

20 muhteşem gri ve beyaz çağdaş oturma odası tasarımları-17

Bu yaşam alanındaki renklerin kontrastı ve koyu renkli parke döşemenin sıcak çekiciliği çarpıcı bir iç mekan yaratır. Bu kuşkusuz çağdaş oturma odaları fikir kitabının bir parçası olmaya hak kazanacaktır! Gri ve beyaz kullanmanın gerçek avantajı, eve rahatlatıcı bir hava kazandırması ve ev sahiplerinin içine renkli dekorlar eklemesine izin vermesidir. Alanınıza eklemek istediğiniz belirli renkleri seçmek kolaydır, çünkü gri ve beyazın ikisi de nötr renklerdir. Bu, alanınıza eklemek istediğiniz renk veya desen ne olursa olsun iyi çalıştıkları anlamına gelir. Yukarıdaki gri ve beyaz çağdaş oturma odaları, bu renk düzenini eviniz için kullanmanıza kesinlikle ilham verecektir.

Ikea Oturma Odaları

Oturma Odası Tasarımları hakkında diğer içeriklerimiz

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version