Ana SayfaGüzellikEpilasyonİstenmeyen Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulmak Mümkün

İstenmeyen Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulmak Mümkün

Herkes gibi rahatsız edici istenmeyen tüylerden ağrısız bir şekilde kurtulmak isteriz. Ama tıraş jileti, ağda gibi yöntemleri kullandığımızda ister istemez canımız acıyabiliyor. Ayrıca çoğu zaman bu yöntemleri kullanarak istenmeyen tüylerden kurtulamıyoruz.

Kurtulamadığımız gibi kullandığımız bazı yöntemler tüylerimizin hem daha da kalınlaşmasına hem de daha çok çoğalmasına neden olabiliyor. Bu yüzden istediğimiz kıyafetleri rahat rahat giyemiyoruz. Bu sorun yalnızca kadınlar için değil erkekler için de büyük bir problem olmaya başladı. İstenmeyen tüylerden kurtulmak için ağrısız ve ekonomik olan bir tarifi sizler için paylaşacağız.

İstenmeyen Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulmak için Kullanılacak Malzemeler

  • Bir yemek kaşığı çekirdeksiz limon suyu
  • Bir yemek kaşığı şeker
  • Bir yemek kaşığı istediğiniz marka diş macunu

Tarifte kullanılacak malzemelerimiz yukarıdaki gibidir. Tarifi tüm vücudunuza yapmak isterseniz miktarları iki katına çıkarabilirsiniz.

Tarifi Uygulama Şekli

Öncelikle tarifi uygulamaya başlamadan önce malzemelerinizi yapacağınız miktara göre eksiksiz bir şekilde ayarlayınız. Kullanacağınız miktarın boyutuna göre ayarlanmış Bir kasenin içine bir yemek kaşığı çekirdeksiz limon suyunu ekleyiniz ardından bir yemek kaşığı şekeri ilave ediniz.

Sonra bir yemek kaşığı diş macununu ekleyip tarifiniz krem kıvamını alana kadar karıştırınız. Şekerin eridiğinden Emin olunuz. Hazırladığınız tarifi kullanacağınız bölge beş dakika masaj yapar gibi sürünüz. İşlemi yaptıktan sonra tarifi uyguladığınız bölgeleri su ile durulayınız.

Tarifin Uygulanabileceği Bölgeler

  • Koltuk altları
  • Bacaklar
  • Kollar
  • Bikini bölgesi
  • Kararmış bölgeleriniz
  • Erkekler göğüs bölgelerinde ve omuzlarında kullanabilirler.

Tarifin Faydaları

Tarifin içinde kullandığımız limon sayesinde cildimizin rengi açılacaktır. Şeker sayesinde ise pürüzsüz bir cilde kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Bu tarifi kullandıkça tüylerinizin çokluğuna ya da kalınlığına göre etkisini göreceksiniz. Böylelikle istenmeyen tüylerden acısız bir şekilde kurtulacaksınız. Artık rahatlıkla istediğiniz kıyafetleri giyebileceksiniz istenmeyen tüylerin görünebilme korkusu yaşamayacaksınız. Tarifi kullandıkça vücudunuzdaki değişimlere hayran kalacaksınız.

Tarifin Uygulama Süresi

Bu tarifi her hafta bir kez uygulayabilirsiniz. İnce tüylü olanlar tarifin etkisini daha kısa sürede alacaktır. Tarifin etkili olabilmesi için tarifi düzenli bir şekilde uygulamaya özen gösteriniz. Böylece tüyleriniz azalmaya zamanla yok olmaya başlayacaktır.

İstenmeyen Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulmak Mümkün

İstenmeyen Tüylerden Ağrısız Bir Şekilde Kurtulmak için bu içeriklerimize de bakabilirsiniz..

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version