Ana SayfaSağlıkBitkisel KürBembeyaz Bir Cilt İçin Mucizevi Kür

Bembeyaz Bir Cilt İçin Mucizevi Kür

Bembeyaz Bir Cilt İçin, Kozmetik marketlerde satılan ürünlerine muhtaç değilsiniz. Kendinizde Bembeyaz Bir Cilt İçin Mucizevi Kür ile cilt bakımı yapabilirsiniz.

Bembeyaz Bir Cilt pek çok kadının çözüm aradığı bir konudur. Kadınlar cilt bakımı konusunda çok hassastırlar. Özellikle pürüzsüz ve sıkı bir cilt için pek çok güzellik ve bakım ürünü vardır. Cilt tipinizi doğru bir şekilde analiz ettikten sonra, kendiniz için en etkili ürünleri satın alabilirsiniz.

Kozmetik marketlerde satılan ürünlerin haricinde, kendiniz de mucizevi cilt bakım ürünleri hazırlayabilirsiniz. Hem daha ekonomik hem de daha pratik yöntemlerle istediğiniz sonuçlara kavuşabilirsiniz.

Bembeyaz Bir Cilt İçin 2 Malzeme İle Muhteşem Cilt Bakım Ürünü

Bembeyaz ve tertemiz bir cilt her zaman istenen şeydir. Sıkı gözenekler ve bebek gibi bir cilt için sadece 2 malzeme kullanmanız yeterli olacaktır.

Bu malzemeler şunlardır;

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 tatlı kaşığı pirinç unu
  • Birkaç damla limon suyu
  • Pirinç unu yoksa mısır nişastası

Bir kase içerisinde 1 yemek kaşığı yoğurt ve 1 tatlı kaşığı pirinç ununu krem haline gelinceye kadar iyice karıştırın. Limon suyu şart değildir. Çok yağlı bir cildiniz varsa isteğe bağlı olarak ilave edebilirsiniz. Pirinç unu yoksa mısır nişastası da aynı etkiyi verir. Ancak en etkili sonucu pirinç unuyla alabilirsiniz. Pirincin çok mucizevi etkileri vardır.

Pirinç Unu Mucizesi

Pirincin kendisi, beyazlatma konusunda çok iyidir. Japon kadınlarının cilt güzelliğiniz herkes bilir. Bu doğadan, pirinçten gelen bir güzelliktir. Pirinç unu haricinde pirinç sabunu da çok revaçtadır ve beyazlatma görevi görür. Yüzünüzü yıkamak için pirinç sabunu da kullanabilirsiniz. Ancak bu kür gerçekten çok işinize yarayacak.

Doğal Yoğurt Kullanmak

Yoğurdun özelliği ise gözeneklerinizi sıkılaştıracak olmasıdır. Yoğurt, inatçı cilt lekelerinde de etkilidir. Hazır yoğurt yerine kendi yaptığınız yoğurdu kullanırsanız, tabii ki çok daha yararlı olur. Yoğurt sayesinde sımsıkı ve diri bir cilde sahip olabilirsiniz.

Bembeyaz Bir Cilt İçin Mucizevi Kür Ciltte Ne Kadar Kalmalıdır?

Malzemelerinizi krem haline getirdikten sonra, yüzünüze fırça yardımıyla ya da elinizle güzelce sürün. 15 dakika beklemeniz yeterli olacaktır. Süre dolduktan sonra ılık su ile yüzünüzü güzelce durulayın. Cildinizin bembeyaz olduğunu, maskeden hemen sona bile fark edebilirsiniz. Etkili sonuç için haftada 2-3 defa uygulamanız yeterli olacaktır.

Bembeyaz Bir Cilt İçin Mucizevi Kür Video Tarifi

Bembeyaz Bir Cilt İçin benzer içeriklerimize göz atın..

 

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version