Elif Saim

Blog Yazarı

Probiyotik Kaynağı Yoğurtla Bağışıklığınızı Güçlendirin

Bağışıklık Sistemini Güçlendirmek İçin Probiyotik Ürünler Tüketin!

Salça Küflenmesi Nasıl Önlenir?

Salça Küflenmesi Nasıl Önlenir?. Fazla yapılan ve uzun süre kullanılan salça küflenmemesi, uzun ömürlü olması için nasıl saklanması gerektiğini bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ekmek bozulmasın diye asla buzdolabına koymayın!

Belki bugüne dek daha uzun ömürlü olması için ekmekleri hep buzdolabında saklıyordunuz ama... Aslında büyük hata ediyordunuz.

Ayak Mantarını Yok Eden Doğal Yöntemler!

Ayak mantarı parmak aralarının veya diğer bölgelerin kaşınması, renk değiştirmesi veya kepeklenmesi şeklinde kendini gösterir.

Oksijen Bombası! Bu Bitki ile Evinize taze hava sağlayın!

Bu bitki evinize taze hava sağlayıp evinizin havasını değiştirecek. Çok fazla vakit kaybetmeden işte evinize taze hava sağlayan o bitkiler.

Evinize ve Ofisinize Pozitif Enerji Çeken 7 Bitki

Çok sayıda çalışma, odadaki bazı bitkileri tutarsanız, evdeki ve ofisteki atmosferi önemli ölçüde artıra bileceğinizi göstermiştir. İşte Evinize ve Ofisinize Pozitif Enerji Çeken 7 Bitki.

B12 Vitamini Eksikliği mi Var? İşte Doğal Tedavi

B12 Vitamini Eksikliği için bu kürü kullandığınızda gün gün B12 değerleriniz artıyor ve en geç 1-2 ay sonunda B12 vitamin değerlerinizi ölçtüğünüzde B12 eksikliğinden eser kalmayacak.

Yağlı Kırmızı Biber Turşusu Nasıl Yapılır?

Yağlı kırmızı biber turşusu nasıl yapılır; kırmızı biber turşusunu iki türlü yapabilirsiniz. Yağlı kırmızı biber turşusu yapmak için, Ağustos ve Eylül gibi taze kırmızı biberleri alabilirsiniz.

Rekor Kıran Kahvaltılık Tarifi

Sabah ailecek yapılan kahvaltı ve mutluluk var. Kaydet rekorları kıran kahvaltılık tarifini size tekrar hatırlatmak istedim.

Bamya Suyu 10 Yaş Gençleştiriyor, Kandaki Yüksek Şekeri Düşürür!

Bamya suyu sağlığımız açısından da oldukça faydalı. Doğada bulunan her besin aslında birer şifa kaynağı. Ancak bamya suyu son zamanlarda çok fazla tercih edilen besleyici gıdalar arasında yer alıyor. Üstelik bamya suyu sağlığımız açısından da oldukça faydalı.

Mutfak Tezgahı Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Mutfak kadınların evde sıklıkla zaman geçirdikleri alanlardan bir tanesidir. Hal böyle olunca Mutfak Tezgahı Tasarımı ve malzeme seçimi de oldukça önem kazanmaktadır.

Kullanılmayan Kot Pantolonlardan Çanta Yapımı

Eski Kot Pantolonlardan Çanta modelleri yaptık. Sizde bu içeriğimiz sayesinde evinizde kullanılmayan eski bir kot pantolon kullanarak 4 farklı çanta yapmanız mümkün.

İstenmeyen Tüylerinizden 5 Dakikada Kurtulun

İstenmeyen tüyler, her insanın başının belasıdır. Özellikle de yaz aylarında bu tüylerin varlığı, ter kokusu oluşması için uygun zemin hazırlar.

Nohutlu Pilav Salatası Tarifi

Selamlar! Bugün nohutlu pirinç salatası yaptım. Yazın gelmesiyle beraber böyle salatalara taktım. Hafif ve güzel oldu özellikle o sos diyorum.

Kremalı Semizotu Soslu Tavuk Tarifi

Semizotunu ben tavuğa çok yakıştırdım. Bu akşam yemeğe semizotlu, zeytinyağlı, tek tavada sosuyla pişen bir tavuk yemeği yaptım. Bildiğiniz yoğurtlu semizotu mezesini unutturacak, tam yazlık bir tarif oldu.

Peynir Altı Suyu Kürü İbrahim Saraçoğlu

Peynir altı suyu içeriğinde bulunan, probiyotikler ve mineraller vücut açısından oldukça faydalıdır. Bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardımcı olur. Hazmı kolaylaştırır. Ayrıca, hastalıklara karşı da önleyici, tedavi edici özellikleri bulunur.

Birbirinden Şirin Lif Modelleri

Örgü hayatım kanalının hazırladığı birbirinden şirin lif modellerini sizin için derledik.

Butterfly Wall Showpiece Making For Home Decor

Amazing Butterfly Wall Showpiece Making For Home Decor - Best Reuse Ideas - Woolen art and craft

Yastık Temizliği Nasıl Yapılır?

Yastık temizlemek oldukça zahmetli olduğu için kılıfları sık sık yıkansa da yastıklar yılda bir defa yıkanmaktadır. Uyuduğumuzda yüzümüz ve saçlarımız her ne kadar kılıf olsa da yaz aylarının vermiş olduğu sıcaklık ve terin etkisi ile biz fark etmesek de çok fazla kirlenmektedir. Ayrıca aşırı kirlenen yastık ve yastık kılıfı çeşitli cilt sorunları hastalıklarını da beraberinde getirebilmektedir.

Cilt Temizliği için 5 Doğal Yöntem

Cilt temizliği için kimyasal olmayan doğal yöntemler. Cilt temizliği işlemlerinde hangi adımlar uygulanmalıdır?

Eşref Kolçak Kimdir? Hayatı, Filmleri, Ölümü

Ünlü Yeşilçam sanatçısı Eşref Kolçak’ın hayatını konu alan yazıda; Eşref Kolçak kimdir? Hayatı nasıl geçmiştir? Ölüm sebebi nedir? Oynadığı filmler nelerdir? sorularına cevap verilmiştir.

Bebekler Günde Kaç Saat Uyumalıdır?

Yeni doğan bebekler günde kaç saat uyumalı? Bebekler için uykunun önemi. Bebeklerin sağlıklı gelişimi için günde kaç saat uyumalıdır?

Evinizi renklendirecek dekorasyon önerileri

Dekorasyon önerileri bazen ufak aksesuarlar bazen yeni katılan bir renk bazen ise evdeki mevcut eşyaların yer değişimi evin havasını değiştirecek ve dekorasyonunuz yenilenmiş olacaktır.

Bebeklerde Kalça Çıkığı Nasıl Anlaşılır ?

Bebeklerde kalça çıkığının neden ortaya çıktığı ve kalça çıkığı belirtilerinin neler olduğu hakkında merak edilenleri yazımızda sizler için araştırdık.
Exit mobile version