Ana SayfaGüzellikCilt BakımıMükemmel ve Beyazlamış Bir Cilt İçin Krem

Mükemmel ve Beyazlamış Bir Cilt İçin Krem

Bu krem cildinizde oluşan diğer problemlere de iyi gelmektedir. Özellikle de sivilce ve kırışıklık gibi sorunlara karşı iyi gelen bu kremin yapılması ise son derece basittir.

İnsanın cildi, her zaman mükemmel kalmaz. Stres dahi cildimizi olumsuz etkileyen bir durumdur. Ancak aşağıda verilen krem tarifi sayesinde hem mükemmel hem de beyaz bir cilde sahip olabilirsiniz. Bu krem cildinizde oluşan diğer problemlere de iyi gelmektedir. Özellikle de sivilce ve kırışıklık gibi sorunlara karşı iyi gelen bu kremin yapılması ise son derece basittir.

Beyazlatan Pirinç Kremi İçin Malzemeler

Beyazlatan pirinç kremi için şu miktardaki malzemelere ihtiyacınız vardır:

  • 1 yemek kaşığı pirinç
  • 1 çay bardağı su
  • 1 çay kaşığı aloe vera serumu

Bunları kullanarak beyazlatan bir krem elde edebilirsiniz. Bu kremle cildinizde mükemmel bir değişim yaşayabilir ve kendinizi güzelleştirebilirsiniz. Eğer cildiniz çok yağlı ise aloe vera serumunu kullanmanıza gerek yoktur. Sadece pirinç ve su ile de bu kremi elde edebilirsiniz.

Beyazlatan Pirinç Kreminin Yapılışı

İçerisinde ne olduğu belli olmayan kremleri kullanmak yerine kendinize özel krem yapabilirsiniz. Üstelik pirinç gibi sağlıklı bir ürün, bu kreminizin ana malzemesi olacaktır. Öncelikle blender içerisine 1 yemek kaşığı pirincinizi koyunuz. Ardından üzerine suyunu ekleyiniz. Blendere kapatıp pirincinizin bir saat boyunca suda beklemesini sağlayınız. Bir saat suda bekleyen pirinciniz hafiften yumuşamış olacaktır.

Ayrıca su, süt rengini alacaktır. Bundan sonra blendere çalıştırıp, pirinçlerin ezilmesini sağlayınız. Ardından bir cezveye pirinçleri süzünüz. Elde ettiğiniz pirinç suyunu cezvede kaynatınız. Bu su kaynadıkça koyulaşacaktır ve krem kıvamına gelecektir. Daha sonra kreminizi bir kutu içerisine koyunuz ve üzerine aloe vera serumunu ekleyiniz. Aloe vera serumu yoksa elinizde bulunan yağlardan da ekleme yapabilirsiniz.

Pirinç Kremini Ne Zaman Kullanmak Gerekir?

Hazırladığınız kremi her gün kullanabilirsiniz. Sabah ve akşam kullanım için uygundur. Düzenli olarak kullanmanız önerilir.

Pirinç Kremini Nasıl Kullanmak Gerekir?

Pirinç kremini, normal bir krem gibi kullanmanız gerekir. Özellikle de masaj yaparak sürerseniz cildinizin daha kolay emmesini sağlayabilirsiniz. Kremi sürdükten sonra yıkama işlemi yapmanıza gerek yoktur. Ayrıca bu kremi ellerinize de sürerek bakım yapabilirsiniz. Aynı etki ellerinizde ve yüzünüzde meydana gelecektir.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version