Ana SayfaModaSaç ModelleriTrend Röfle Modelleri Neler, Renkleri Neler?

Trend Röfle Modelleri Neler, Renkleri Neler?

2019 yılının en popüler saç modelleri arasında yer alan röfle modelleri sizlerle. En popüler röfle renkleri neler? Kısa ve uzun saç röfle modelleri.

Trend röfle modelleri; kadının tarzına, saçlarına göre farklılık gösterecektir. Kadınların görselliğine etki eden en önemli etkenlerden biri tabii ki saçlardır. Bu nedenle kişiye yakışan ve görünüme uyum sağlayan bir model ve saç renginin olması gerekir. Her sezon tercih edilen röfle modelleri; ombre, balyaj modelleri şeklinde olduğunu söyleyebiliriz. Tabii ki zaman zaman renk tonlarında ve modellerde farklılık gözlemlenebilir. Röfle nedir; saçların renk tonunda, renk geçişleri yapılarak daha yumuşak bir ton doğrultusunda saçların ara bölümlerinde uygulanan işlemdir.

röfle modelleri
röfle modelleri

Saç renginin 1 ya da 6 ton kadar, farklı renk uygulama işlemi de denilebilir. Saç renginden daha açık ya da daha koyu olabilir. Kişisel zevklere göre değişecektir. Röfle modelleri; saç rengine, cilt tonuna göre belirlenmektedir. Sarışınlar için daha açık tonlar, esmerler için de daha koyu tonlar tercih edilebilir. Kişinin saç rengine, ten rengine göre; hem doğal hem de hoş bir görünüm kazanmasını sağlayacak şekilde hareket edilir. Dikkat edilmesi gereken ayrıntı, saç ve ten rengidir. Trend röfle modelleri arasında; altın rengi vurgular, gül, ateşli kırmızılar, platin gibi sayısız  röfle tonları, her yıl olduğu gibi bu yıl da trend modeller arasındadır.

Röfle Renkleri Neler?

röfle renkleri neler?

Röfle renkleri; platin, gül rengi, ateşli kırmızılar, gri, platin gibi renk tonlarına sahiptir. Röfle saç işlemi için, renk tonu kişinin doğal saç rengine ve ten rengine göre değişir. Röfle renk tonu ile kişinin daha bakımlı ve hoş görünmesi temel alınır.  Bu açıdan saç rengine göre; doğru röfle rengini tercih etmek önemlidir. Saçlarınızın uzun ya da kısa olması röfle modellerinde önemli değildir. Fakat zun saçlara yapılan röfle tonuyla,  kısa saçlara yapılan ton aynı olsa da görünüm açısından farklılık oluşacaktır. Yani röfle renkleri, kişiden kişiye farklı bir görselliğe sahiptir. Trend röfle modelleri doğrultusunda; kendinize en uygun olan röfle renk tonunu belirleyebilirsiniz. Küllü gümüş röfle, çilek balı röfle, zengin bakır röfle, mantar kahvesi röfle, platin röfle renkleri gibi röfle renkleri, farklı renk yelpazesine sahiptir. Kahve, kumral, kızıl, siyah gri gibi açlarınızın rengine göre, farklı bir tarz da yakalayabilirsiniz.

röfle modelleri-2

2019 Trend Röfle Modelleri

2019 Trend röfle modelleri, her yıl olduğu gibi farklı tonlara ve dikkat çekici güzelliğe sahiptir. Saç rengi, ten rengi ve kişinin tarzı doğrultusunda, röfle renk tonu kişiye özel olarak belirlenmektedir. Böylece saçlarınızla uyumu rahatlıkla yakalayabilir ve ahenkli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Muhakkak ki herkese yakışan röfle rengi, saç rengine göre farklılık gösterecektir. Sizlerde saç rengini doğrultusunda en yakına röfle tonunu belirleyebilirsiniz. Her zaman önce; saç renginize, ten renginize dikkat etmenizde fayda vardır. Aksi takdirde, güzel bir röfle rengi sizde hoş durmayabilir.

Trend röfle modelleri; küllü gümüş röfle, çilek balı röfle, zengin bakır röfle, mantar kahvesi röfle, platin röfle şeklindedir. En dikkat çeken ve trend röfle modelleri arasında; açık saç tonuna sahip röfle modelleri yer alır.

Röfle saç işlemleri, genellikle yaz aylarında tercih edilse de her mevsim kadınları bakımlı ve hoş göstermektedir. Sizlerde farklı renk tonları doğrultusunda, röfle yaptırabilir ve kendinize yakışan renk tonunu belirleyebilirsiniz.

Kısa Saçlar İçin Röfle Modelleri

Kısa Saçlar İçin Röfle Modelleri

Trend röfle modelleri, kısa saçlar içinde gayet uygundur. Röfle saç işleminde; kısa ya da uzun saç fark etmeden, röfle modellerini her saç yapısına sahip kişiler tercih edebilir. Sadece saç renk tonu fark edecektir. Röfle tercihi yapılırken, önemli olan noktalar; ten rengi ve saç rengidir. Bunun dışında daha önce de belirttiğimiz gibi kısa saçlar, röfle modelini etkilemez. 2019 yılının röfle modelleri ise şöyle; küllü gümüş röfle, çilek balı röfle, zengin bakır röfle, mantar kahvesi röfle, platin röfle, altın rengi vurgular, gül, ateşli kırmızılardır. Kısa saçlara sahipseniz, trend renk tonları doğrultusunda, röfle modellerini tercih edebilirsiniz. Sadece; doğal saç renginize en uygun olan röfle tonunu seçmeniz yeterlidir. Bu konuda karar veremiyorsanız, saç tasarımcılarından profesyonel bir yardım alabilirsiniz. Böylelikle saçlarınıza en uygun olan, röfle modeli konusunda size yardımcı olabilirler. Sizlerde yaz aylarına bakımlı ve hoş röfleli saçlarınız ile girebilirsiniz.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version