Ana SayfaDiyetBeslenmeSadece Ilık Su İçerek Kilo Vermek İster misiniz?

Sadece Ilık Su İçerek Kilo Vermek İster misiniz?

İster inanın ister inanmayın, gün içinde suyu sadece ılık suyla değiştirirseniz, herhangi bir diyet veya egzersiz yapmadan ayda 2-5 kg'a kadar verebilirsiniz.

Ilık su, vücudunuzu sağlıklı tutmak için yapabileceğiniz en iyi şeylerden biridir. Ilık su vücut ısısını yükselterek metabolizma hızını artırır. Metabolik hızı artırmak, vücudun tüm aralıkta daha fazla kalori yakmasına izin verir.

Güne kahvaltıdan en az 30 dakika önce 2 bardak ılık su ile başlamak en iyisidir, bu hem metabolizmanızı hızlandıracak hem de vücudunuzdaki tüm toksinleri atacaktır. Ayrıca yemeklerden önce 1 bardak ılık su içmek daha az kalori almanıza yardımcı olacak ve daha hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Diyet Yapmadan Su İçerek Zayıflamak

Diyette olsanız da olmasanız da su vücudunuz için önemlidir. Vücut ısısını düzenlemeye yardımcı olur, toksinleri idrar ve dışkı yoluyla dışarı atar ve eklemlerin yağlanmasını sağlar. Sağlık bir yaşam için günde yaklaşık 2,5 litre su içilmelidir; erkeklerin günde 3.5 litreye ihtiyacı var. Ayrıca meyve, sebze ve et suyu bazlı çorbalar gibi bol su içeren yiyecekleri yemeye yardımcı olur.

Exit mobile version