Ana SayfaGüzellikCilt Bakımı20 Dakika Botoks Uygulaması ile Yüz Gerdirme

20 Dakika Botoks Uygulaması ile Yüz Gerdirme

Bakımlı ve güzel olmak için fazla para harcamaya veya ameliyat masasına yatmaya gerek yok. Büyük paralara harcanarak alınmış olunan maskeler basit malzemelerin bir araya gelmesi ile oluşur. Aspirin ve yumurta ile harikalar yaratılabilir. Botoks malzemesi için yumurta ve aspirin yeterlidir.

Yanaklarınızdaki pürüzlü görünümü gidermede botoks etkisi oluşturan harika bir maske ile giderebilirsiniz. Açık gözeneklerde faydasını göreceğiniz bir maske uygulaması sizleri daha genç gösterebilir. Bunun yanı sıra gülüşlerimizle ortaya çıkan dudak çevresindeki çizgilerin de maskenin etkisinde kalacağını göreceksiniz. Botoks yapılmış gibi cildinizin gerdirip gençleştirecek, gözaltındaki mevcut morlukların giderilmesi için bu maske adeta kurtarıcı rolü oynayacaktır.

Kullanılacak Malzemeler

Hazırlanacak karışım için kullanılacak malzemeler şunlardan oluşur;

  • Türk kahvesi (granül)
  • Yumurta

Ciltteki mevcut yağ dengesini ayarlamada önemli etkiye sahip olan yumurta akı, sivilceli, akriliği gibi yağ problemi sorunu olan ciltlerde bu maskenin uygulanması olumlu sonuçlar üretecektir. Kesinlikle uygulanması gereken bir karışımdır.

Karışımın Hazırlanması

Kahvenin içerisinde kafein bulunmaktadır. Bundan dolayı cilde canlılık veren, kan dolaşımını hızlandıran bir özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra pütürlü yapısı ile cilde peeling yapılarak gözeneklerin içini temizleme özelliğine sahiptir. Cildin yağdan ve kirden temizlenmesine fayda sağlar.

Malzemeleri güzel bir şekilde çırparak hazırlanan karışım, en az 15 dakika kadar buzdolabında bekletilmesi gerekir. Bekletmekteki amaç maskenin soğuk uygulama ile yapılmasıdır. Bu sayede cilde mevcut olan kan dolaşımı daha güzel bir şekilde sağlanacak ve güzel bir uygulama gerçekleşecektir.

Karışımın Uygulanması

Elde edilen karışımı cildimize uyguladığımızda botoks etkisini kısa bir sürede fark edeceksiniz. İki malzeme ile yapılan harika bir maske ile yanaklarınıza sürdüğünüzde gözeneklerin sıkılaştığını hissedeceksiniz. Göz çevresine de uygulama sağlayarak tüm yüzümüze botoks uygulayarak 20 dakika bir süre beklenmelidir. Ilık su ile yıkarken hafif peeling uygulayarak temizlenmesi maskenin etkili olmasını sağlayacaktır.

Pamuğa dökülmüş bir miktar gül suyu ile tonik işlemini de unutmamak gerekir. Cildin daha yumuşak olmasını sağlar. Cilt bakımı için yüzlerce para harcamak yerine hazırlamış olduğunuz maske ile çok iyi sonuçlar elde edeceğinizi unutmayın.

20 Dakika Botoks Uygulaması ile Yüz Gerdirme

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version