Ana SayfaSağlıkDoğal KürRomatizma ve Kireçlenmeye Çınar Yaprağı Kürü

Romatizma ve Kireçlenmeye Çınar Yaprağı Kürü

İbrahim Saraçoğlu’nun romatizma tedavisinde ısrarla tavsiye ettiği çınar yaprağı kürünün nasıl hazırlanacağı, ne şekilde tüketmeniz gerektiği...

Vücudunuzun herhangi bir yerindeki kireçlenmelerden çınar yaprağı kürü ile kurtulabilirsiniz. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Çınar Yaprağı kürünü bulduğunda sevinçten üç gün uyuyamadığını beyan etmiştir. Çınar Yaprağı kürünün romatizmal hastalıklar için mucizevi bir çözüm olduğunu da ekliyor.

Anadolu’muzun kadim bitkilerinden olan Çınar ağacı artık sadece uzun ömürlü olması ile değil yaprakları ile de zihinlerimizde kalıcı bir iz bırakacak. Nasıl mı? Çınar Yaprağı Kürü ile. Beyin, bel, boyun, diz bölgelerinizde oluşan kireçlenmeyi çınar yaprağı kürü ile ortadan kaldırmanız mümkün.

Çınar Yaprağı Kürü Nasıl Hazırlanır?

  • 1 su bardağı kireçsiz su içerisine 1,5 yemek kaşığı olgun çınar yaprağının kurutularak ufalanmış halini ekleyerek tamı tamına 1 dakika kaynatıyoruz.
  • Bu bir dakikalık kaynatma süresini kesinlikle 1 dakikadan aşağı veya yukarı sürede yapmıyoruz.
  • Daha sonra ılımaya bırakıyoruz.
  • Ilıma işlemi tamamlandıktan sonra süzüyoruz.

Çınar Yaprağı Kürünü Nasıl Tüketmeliyiz?

  • Çınar Yaprağı Kürü kahvaltı ile öğle yemeği arasında aç karnına 1 su bardağı, öğlen ile akşam yemeği arasında da aç karnına 1 su bardağı içilir.
  • İlk uygulamamızı iki hafta yapıp 3 gün ara veriyoruz.
  • 3. Günün ardından tekrar iki hafta daha kullanıyoruz.
  • Ardından kürü sonlandırıyoruz.
  • Çınar Yaprağı Kürü her defasında taze olarak hazırlanır ve aç karnına içilmesi gerekir.

Ayrıca Çınar Yaprağını sedef hastalığı, sara hastalığı, saç güçlendirmede, bel fıtığı, yanık tedavisinde, kadın hastalıklarından olan vajinal akıntıları önlemede, diş etlerini güçlendirmede de kullanılabilir.

Çınar Yaprağı Kürünün Yan Etkisi Var mıdır?

Çınar yaprağı kürünün bilinen bir yan etkisi bulunmamaktadır. Yapraklarda bulunan ‘tanen’ adlı bir madde sadece geçici mide bulantısına sebep olabiliyor. Bilinen başkaca bir yan etkisi bulunmamaktadır. Bu nedenle çınar yaprağı kürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bazıları tarafından çınar yaprağı çayı içerisinde asit bulunduğu ve bu asidin akciğerlere zarar verebileceği söylense de İbrahim Saraçoğlu bu söylemin yanlış olduğunu ve bunu söyleyenlerin bu konuda yeterli donanıma sahip olmadıklarını beyan ediyor.

Sağlıcakla ve mutlu kalınız…

Exit mobile version