Ana SayfaModaSaç ModelleriKafes Saç Örgüsü Nasıl Yapılır?

Kafes Saç Örgüsü Nasıl Yapılır?

Farklı bir görünün elde etmenizi sağlayacak kafes saç örgüsünü kafes saç örgüsü nasıl yapılır? Hakkında bilgi sahibi...

Saç modelleri, kişinin görüntüsünde oldukça büyük farklar yaratabiliyor. Saçlarınızın rengi, boyu, şekli ve saçınıza yaptığınız modeller yüzünüzü daha farklı gösterebiliyor. Bu nedenle kendinize en uygun olan saç modelini bulup uygulayarak güzel bir görüntü sergileyebilirsiniz. Son dönemlerde yapılan saç modelleri oldukça artıp farklılaştığı için birçok çeşit arasından kendinize en uygun ve en yakışan modeli ya da modelleri bulmanız oldukça kolay olabilir. Son dönemlerde oldukça popüler hâle gelen örgü detaylı saç modelleri ile fark yaratabilirsiniz. Eğer bilinen ve herkesin tercih ettiği bir örgü modeli yapmak istemeseniz son yıllarda oldukça beğenilen ve farklı bir görünün elde etmenizi sağlayacak kafes saç örgüsünü kafes saç örgüsü nasıl yapılır? Hakkında bilgi sahibi olarak kolay bir şekilde farklı ve güzel üstelik pratik yapılan bir örgü modeli yapabilirsiniz.

Kafes Saç Örgüsü Nedir?

Saç örgüleri içeren modelleri genellikle bu modeli yapmak isteyen kişiye zor gibi görünsede aslında sanıldığı gibi bir zorluğu yoktur. Kafes saç örgüsü, normal saç örgüsünün daha ince saç demetleri alınarak yapılıp istenirse saçı topuz ya da helen modelleri ile birleştirerek yapılan bir örgü modelidir. Genel olarak kafes saç örgüsü saçın en tepe kısmından başlasa bile saçın orta kısımlarındanda başlayabilir. Bu örgü modeli, çok sıkı bir şekilde yapılmamakla beraber daha salaş bir görünüm sunmaktadır.

Kafes Saç Örgüsünün Yapımı

Kafes saç örgüsü yapmak istiyorsanız ilk olarak saçınıza düz bir fön çekmelisiniz. Çünkü bu şekilde pürüzsüz bir kafes örgütü yapabilir ve saçların çıkmasını önleyebilirsiniz. Daha sonra saçınızı nereden örmeye başlamak istiyorsanız oradan 3 adet ince saç tutamı alarak normal fakat sıkı olmayan bir örgü örün ve sürekli olarak alttan yeni ince saç demetleri alıp kafes örgünüzü saçınızın uçlarına kadar örüp toka ile bağlayabilirsiniz.

Kafes Saç Örgüsü İle Farklı Modeller

Kafes saç örgünüzü isterseniz örgünüzü ortadan başlayarak helen stili bir tarz ile destekleyebilirsiniz. Ayrıca saçınızın tamamını kafes örgüsü ördükten sonra saçınızı alttan içeri doğru kıvırıp toplayarak oldukça hoş bir saç modeli yapabilirsiniz.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version