Ana SayfaModaKadın GiyimYeni Sezon Kıyafetlerinde Işıltı Dozu Yüksek Bir Yolculuk

Yeni Sezon Kıyafetlerinde Işıltı Dozu Yüksek Bir Yolculuk

Yaz mevsimin sıcak ve renkli günleri yavaş yavaş yerini sonbaharın etkilerine bırakmaya başlıyor.

Tatilcilerin artık evlerine dönmeleri ve yeni sezona hazırlanmaları anlamına geliyor. Romantik bir geçiş mevsimi olan sonbaharda hem kadınları hem de erkekleri son derece şık tasarımlar bekliyor. Bununla birlikte kış ayları da giyim konusunda oldukça hareketli geçecek gibi duruyor. Çünkü yeni sezonda ışıltı dozu yüksek birçok parça kullanıcı ile buluşuyor.

Kadınlar açısından durum son derece avantajlı denilebilir. Çünkü uzun çizmelerden şapkalara kadar birçok farklı seçenek, kadınların tarz beklentisini karşılayacak şekilde sunuluyor. Soğuk havaları çok güçlü bir stil ile karşılama imkânı bulabilirsiniz.

Kış Aylarının Gözde Ürünleri: Mini Etekler

Kadınların gardıroplarından eksik etmedikleri parçalardan birisi de mini eteklerdir. Son yıllarda kadınlar pantolon giymeye çok fazla ilgi gösterse de mini etekler yeniden moda olmaya başlıyor. Yünlü kumaşlardan ekose desenli mini etekler oldukça popüler ürünler arasındadır. Dar kesim ya da kloş tarzda olan etekleri çorap çizmelerle tamamlayan kadınlar bu parçaları hemen her ortamda kullanabilme şansı buluyorlar.

Oversize Kazaklar Yine Moda

Son birkaç sezondur popülaritesini yitirmeyen ürünlerden birisi de yine oversize kazak modelleridir. Bu modelleri daha çok mini etek kombinlerinde de görebilirsiniz. Eteklerin içerisine konan kazaklar çapraz bir çanta ile tamamlandığında hoş bir sokak stili meydana getiriyor. Bu kazaklar aynı zamanda dizleri yırtık bir jean pantolonla çok özgür bir tarz yaratma imkânı da sunar.

Göbeği Açıkta Bırakan Mini Kazaklar

Genç kızların gardıroplarında mutlaka bulundurmak isteyeceği kazak türlerinden birisi de mini kazaklardır. Hem salaş hem de göbek kısmını açıkta bırakan bu kazaklar yüksek bel pantolonlarla çok hoş bir uyum ortaya çıkarıyor. Tarz sahibi kadınların beklentisine yanıt veren bu kazaklarda renk paleti ise düşünüldüğünden çok daha geniş denilebilir. Stil sahibi genç kızların bu kazakları çok farklı kombin haline getirebileceğini söylemek mümkündür. Farklı yaka ve kol tasarımları ile kış kombinlerinin vazgeçilmezlerinden olacak ürünlere adaydır.

Deri Yeniden Popülaritesini Korumaya Devam Ediyor

Deri taytlar geçen sezon da çok tercih edilen modellerdendi. Ancak bu sezon deri etekler, elbiseler daha da öne çıkacak gibi duruyor. Özellikle streç deri taytlardan ziyade daha bol deri pantolonlar kadınların kıyafet seçimleri arasında olmaya aday ürünlerdendir. Kış mevsimi yeni sezonda kadınlara çok geniş alternatifler sunuyor. Bu ürünler arasında hem beden olarak hem de renk olarak çok fazla alternatif bulunuyor.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version