Ana SayfaGüzellikCilt Bakımıİki Adımda Ellerinizi 10 Yaş Genç Gösterin

İki Adımda Ellerinizi 10 Yaş Genç Gösterin

El bakımına önem verenler için sadece iki adımda etki gösteren mucize bir kür hazırlıyoruz. Ellerde oluşan kırışıklıkları yok eden uygulama son derece pratik ve kolay hazırlanıyor.

Ellerinizi iki adımda 10 yaş gençleştirmek istiyorsanız işte size etkili ve ucuz bir kür tarifi.

Ellerdeki Kırışıklıklara Son Veren Kür Tarifi

Sık sık temizlik yapmak, sıcak ya da soğuk havaya maruz kalmak ve daha birçok çevresel faktör ellerin kötü görünmesine neden olur. Özellikle ev hanımları sürekli deterjanlı sularla temas halinde olduğu için ellerinde bakımsız bir görünüm oluşuyor. Evde kolay malzemelerde hazırlayabileceğiniz iki aşamalı bakım ile genç, pürüzsüz ve capcanlı ellere sahip olabilirsiniz.

Elde Oluşan Kırışıklıkları Yok Eden Kür İçin Malzemeler

Mucize etkiler gösteren bakım için iki ayrı kür tarifi uygulayacağız. Birinci adım elleri temizleyip kan dolaşımını hızlandıracak. İkinci adım ise elleri besleyip, kırışıklıklara doğrudan müdahale edecek.

Birinci adım için malzemeler;

  • 2 su bardağı ılık su
  • 1 tatlı kaşığı sirke
  • 1 tatlı kaşığı toz tarçın
  • Çeyrek limon
  • 1 avuç nohut

İkinci adım için malzemeler;

  • 1 adet yumurtanın sarısı
  • 1 tatlı kaşığı zeytinyağı
  • Streç film

Uygulama için geniş ve ellerin sığabileceği bir kap kullanılması daha uygun olacaktır.

Ellerdeki Kırışıklıkları Gideren Kürün Hazırlanışı

Kürün yapılacağı kaba ılık su, sirke, tarçın ve çeyrek limonun suyu eklenir. İyice karıştırılır. Daha sonra nohutlar ilave edilir ve kür hazır hale gelir. Nohutların çiğ ve sert olması gerekiyor.

İkinci adım için olan malzemeler de ayrı bir kapta karıştırılır ve hazır bekletilir. Kürler tek seferliktir. Kullandıktan sonra artan kür tekrar kullanım için kaldırılmamalıdır.

Ellerdeki Kırışıklıkları Yok Eden Kürün Uygulanışı

Birinci adım için hazırlanan küre eller daldırılır. İçerisinde bulunan nohutlar el üstünde çok bastırmadan hareket ettirilir. Nohutlar bir nevi sabun gibi el çevresinde dolaştırılır. Böylece kan dolaşımı hızlanır, cilt rengi açılır, eller temizlenmiş olur. 15 dakika boyunca uygulamaya devam edilir. Daha sonra eller bir peçete yardımıyla silinir ve ikinci adıma geçilir.

Yağ ve yumurta sarısından oluşan kür ellerin üstüne masaj yaparak sürülür. Daha sonra streç film ile eller sarılır. 20 dakika bekledikten sonra durulanır. Uygulamayı haftada bir kere düzenli olarak yaparsanız ellerinizdeki renk eşitsizliğinin kaybolduğunu ve kırışıklıkların azaldığını görebilirsiniz.

Ellerinizi 10 Yaş Daha Genç Gösterin

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version