Ana SayfaGüzellikMakyajGözlük Takan Kadınlar İçin Makyaj Önerileri

Gözlük Takan Kadınlar İçin Makyaj Önerileri

Bu yüzden ikiliğe sebep olan bu sorunun olumsuz yollarını ortadan kaldırabilmek için gözlük takan kadınlar için makyaj önerileri ve dikkat...

Gözlük takan bayanların bazılarında makyaj yapmak ve bu şekilde gözlük kullanmak oldukça çekiciyken bazıları ise makyajı sergilemek için gözlük kullanımının oldukça kötü durduğu kanısındadır. Bu yüzden ikiliğe sebep olan bu sorunun olumsuz yollarını ortadan kaldırabilmek için gözlük takan kadınlar için makyaj önerileri ve dikkat etmeniz noktalar sizlere fayda sağlayacaktır. Bu noktaları ise şu şekilde ifade edebiliriz:

Gözlükteki Makyaj Lekelerine Son

Gözlük kullanan ve makyaj yapan bayanların en önemli sorunlarından birisi de makyaj yaptıktan sonra gözlüklerine bulaşan makyaj lekelenmesi olmaktadır. Bu durumun önüne geçebilmek için bazı noktaların önüne geçebilmek için küçük hilelerle mükemmelliği sağlayabilirsiniz. Bunun için gözlüğünüze en bulaşmış noktalardan birisi olan burun kısmı ve yanaklarınızın olduğu alanlarda olan kısımlara krem veya fondoten sürmek için ıslak sünger kullanmanız sizlere çok faydalı olacaktır. Islak olmasının dışında süngerin biraz daha nemli olması daha etkili bir sürme işlemi olacaktır. Bu sayede makyajınız hem kusursuz olacak ve gözlüğünüze herhangi bir şey bulaşmamış olacaktır.

Keskin Bakışlar

Sanılanın aksine gözlük kullanan kişilerinde göz makyajları oldukça etkili bakışlara müsaade edecektir. Ancak bu durumu oluşturabilmek için oldukça koyu ve pastel renkler kullanmanız size daha faydalı olacaktır. Ancak burada sizin kullanmış olduğunuz gözlük çeşidi de makyajınızı etkileyecektir. Geniş çerçeveli bir gözlük kullanıyorsanız eğer daha koyu renkler kullanmalı bunun aksine küçük çerçeveli bir gözlük kullanıyorsanız da minimal makyajlar yapmanız sizin için daha doğru bir tespit olacaktır. Bu tarzda bir makyaj yapmanız durumunda keskin bakışlara sahip olabilirsiniz.

Göz Altlarına Dikkat

Makyaj kullanan bayanların en gözardı ettikleri noktalardan birisi de gözaltına kapatıcı uygulamamaları olmaktadır. Gözlük kullanmalarından dolayı göz altlarının sanılanın aksine daha fazla göze batar bir hal almaktadır. Bu yüzden bu alanlara mutlaka göz kapatıcı uygulanması gerekmektedir. Sadece kapatıcı değil aynı zamanda aydınlatıcı ile de daha dikkat çekici ve göze hoş gelen bir görüntüyü yakalayabilirsiniz. Koyu çizgileri yok edebilirseniz eğer gözlükleriniz ile de kusursuz bir makyaj yakalayabilirsiniz.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version