Ana SayfaGüzellikKaşlarınızı Gürleştireceğiniz Doğal Yöntemler

Kaşlarınızı Gürleştireceğiniz Doğal Yöntemler

Kaş Serumlarına Yüzlerce Lira Vermeyin! Evde, doğal malzemeler ile kaşlarınızı gür ve kalın hale getirebilirsiniz. Nasıl mı?

Evde Kaşlarınızı Gürleştireceğiniz 6 Doğal Yöntem Kaşları kalınlaştırmak için türlü türlü kozmetik ürünleri satılıyor ve iyi bir markanın ürününü almaya kalktığınızda iyi bir miktar ödemeniz gerekiyor.

En eskilerden beri: Fındık

Kaşları ve saçları kızılımsı bir renge boyayan fındık kabuklarını duymuşsunuzdur. Ancak fındığın içi kaçları güçleştirmek için mükemmel bir kaynaktır. Bunun için kullanacağınız fındığı tavada hafifçe kavurun. Kavurduğunuz fındığı ikiye bölüp nazik bir şekilde kaşlarınıza yağının çıkmasını sağlayarak masah yapın. İki haftanın sonunda fındığın doğal yağlarının kaşlarınızı güçlendirdiğinizi göreceksiniz.

Mucize gibi: Ev yapımı serum

Kaşlarınızı güçlendiren ev yapımı serumu her gece uyumadan önce uygulamanız gerekmektedir. 15 gün boyunca aralıksız uyguladığınızda sonucu göreceksiniz.

Malzelemer:

  • 1 tatlı kaşığı badem yağı
  • 1 tatlı kaşığı vazelin
  • 1 tatlı kaşığı lanoline yağı
  • 3 tane ceviz içi
  • 3 tane fındık içi.

 

Yapılışı:

  • Fındık ve ceviz içini rondodan geçirin diğer tüm malzemelerle birlikte ocakta ısıtın.
  • Asla kaynamasına izin vermeyin, sadece ısınıp yağların erimesini sağlayın.

Anneanne yöntemi: Sarımsak

Uygulaması son derece basittir ancak kokusuna dayanmanız gerekiyor. Sarımsağı ikiye bölün, bir parçasını sağ, bir parçasını da sol kaşınıza sürün. Her gece yatmadan uygulayın ve sabahları doğal bir sabunla yıkayın.

Çok pratik: Hint yağı

Duş aldıktan sonra hafif nemli kaşlarınıza bir pamuk yardımıyla hint yağı sürüp uyuyabilirsiniz. Eğer gün içnde uygulayacaksanız 45 dakika boyunda bekleyip yüzünüzü yıkayabilirsiniz. Aynı zamanda bu yağı kirpiklerinize de uygulayabilirsiniz.

Her derde deva: Çam ballı kür

Rimellerinize de uygulayabileceğiniz bu karışımı hazırladıktan sonra 24 saat dinlendirmeniz gerekiyor. Daha

Malzemeler: 1 çay kaşığı çam balı,1 çay kaşığı badem yağı, 1 diş sarımsak

Yapılışı: İlk önce sarımsağı havanda dövün. Daha sonra çam balı ve badem yağını ekleyin.

En basiti: Nemlendirici krem

En kuru ciltler için olan yağlı bir nemlendiri krem edinin. Bu kremler kıl köklerini de besleyeceği için kaş oluşumunu destekleyecektir. Her sabah ve akşam yeterli miktarda kremi kaçlarınıza sürün.

Kaş Uzatma Gürleştirme Müthiş Etkili Yöntem

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version