Ana SayfaYaşamFaydalı BilgilerEvinde domuz ürünü olmayan yok!

Evinde domuz ürünü olmayan yok!

Genelde gıda ürünlerinde görmekte alışkın olduğumuz domuz ürünleri, meğerse kalp ameliyatlarından tutunda, evimizin duvarlarında bile mevcut.!

Evinde domuz ürünü olmayan yok! Genelde gıda ürünlerinde görmekte alışkın olduğumuz domuz ürünleri, meğerse kalp ameliyatlarından tutunda, evimizin duvarlarında bile mevcut.! Lütfen videoyu sonuna kadar izleyin.

Hollandalı yazar bayan Cristian Yaklaşık 3 yılını 0 50 49 kodlu domuzu takip etmekte geçirdi. Doğumundan ölümüne kadar. Sonra yapmış olduğu bu araştırmaları kitap haline getirdi bir domuz en küçük parçasına kadar kullanılıyor ve hiçbir parçası çöpe atılmıyor. Yazar domuz içeren ürünler listesine: sabun, şampuan, diş macunu, tabak çanak, şekerleme, hazır tatlılar, dondurma, margarin, ilaç, yara kremi, ekmek katkı maddesi, duvar boyas,ı boya fırçası, saç fırçası, makyaj malzemeleri, bira, kalp kapakçığı, mermi gibi akla gelmedik ürünleri sıralıyor. Domuzun derisi, kanı, kemiği, eti, yağı, iç organları, tüyü şekilden şekile girerek tam 185 farklı ürün için de kullanılıyor. Domuz ürünü kullanan birçok şirket bu gerçeğin bilinmesini istemiyor.

Evinde domuz ürünü olmayan yok!

İster İnanın İster İnanmayın; Çocukluğunuzdan Beri Domuz Eti Yediniz.

Çocuklarınız Aslında Domuz Yağı Yiyor, Abur Cuburların İçindekilere Bakın

Exit mobile version