Ana SayfaGüzellikDudak Dolgunlaştırma Nasıl Yapılmaktadır?

Dudak Dolgunlaştırma Nasıl Yapılmaktadır?

Dudak dolgunlaştırma ister misiniz? Dudaklarınızın dolgunluğunu ve kalınlığını artırmanıza yardımcı kısa süreli ve uzun vadeli çözümler.

Dudak dolgunlaştırma ister misiniz? Dudaklarınızın boyutunu sürekli olarak arttırmanın bir yolu olmamasına rağmen, dudaklarınızın dolgunluğunu, şeklini ve kalınlığını artırmanıza yardımcı olabilecek kısa süreli ve uzun vadeli çözümler yaratmaktadır. Aşağıda dudaklarınızı dolduracak çeşitli yollar tanıtılmaktadır.

Estetiksiz Dudak Dolgunlaştırma Yöntemleri

Doğal Yöntemle Dudak Dolgunlaştırma

Dudak dolgunlaştırmada dudakların görselliğini çıkarmak sadece dudakların daha güzel görünmesini sağlamaz, daha pürüzsüz ve mat görünmektedir. Fakat aynı zamanda kalın dudaklara yapılan belli müdahaleler geçici bir şişme etkisi yaratmasını sağlamaktadır. Çatlamış deriyi çıkarmak için dudaklarınızı diş fırçasıyla fırçalamayı denemelisiniz. Ölü deriyi çıkardıktan sonra dudaklarınızı nemlendirme gerekir, kokusuz bir ruj veya vazelin kullanılabilmektedir. Ayrıca, cildi soymak için ıslak bir havlu kullanabilir veya dudaklarınızı ovalamak için biraz şeker kullanabilirsiniz. Bir dudak kremi dudakların cildini hafifçe tahriş ederek kanın dudaklara akmasına izin vermektedir. Bu geçici bir pembe etkiye neden olur ve dudakları dolgun hale getirmektedir.

Kolay Dudak Büyütme

Dudak Dolgunlaştırmada Kozmetik

Kırmızı veya pembe gibi çok parlak bir renk kullanmak, dudaklarınızı daha dolgun ve daha görünür hale getirebilir. Daha iyi sonuçlar için ruj ve dudak kalemi birlikte kullanabilirsiniz. Ruj ve dudak çizgisinin sadece bir veya iki renk olduğundan emin olun ve bunları birbirine karıştırmamaya dikkat edilmektedir. Dudaklarınızı daha dolgun hale getirmek için, orijinal dudaklarınızın dışına biraz dudak çizgisi uygulayarak dudak dolgunlaştırması yapılmaktadır. Cildi tahriş eden bu ürünlerin çok fazla kullanılmaması en iyisidir. Bu tür ürünleri sadece düğün veya parti gibi özel durumlarda kullanılmaktadır.

Dudak Dolgunlaştırmada Cerrah Uzmanlığı

Dudak dolgunlaştırma için enjeksiyonlarını düşünebilirsiniz. Bu yöntem dudaklarınızı dolgunlaştırmak için dudak dolgu maddesini dudaklarınıza enjekte etmektedir. Etki genellikle altı aydan bir yıla kadar sürebilmektedir. Aralarından seçim yapabileceğiniz pek çok dolgu malzemesi bulunmaktadır. Hyalüronik asit vücutta bulunduğu için vücuda enjekte edilmektedir. En güvenli madde türüdür. Bir diğer çeşit olan kolajın dolgu maddelerinde kullanılan en yaygın tipti, ancak bugün potansiyel yan etkilerden dolayı popüler değildir. Yağ transplantasyonu bu yöntem, liposuction ile yağları vücuttan dudaklara aktarabilir. Bu yöntem, diğer yöntemlere göre daha fazla zaman kazanılmasını gerektirir çünkü çok fazla zaman gerekmektedir.

Exit mobile version