Ana SayfaGüzellikBeyazlamış Saçlarınızı Siyaha Dönüştürün

Beyazlamış Saçlarınızı Siyaha Dönüştürün

Beyazlamış saçlarınız, kendinizi çok yaşlı hissetmenize neden olabilir. Beyazlayan Saç Kalıcı Olarak Siyahlaşır mı? Ev yapımı doğal bir tarif ile beyaz saçları siyaha dönüştürüyoruz.

Özellikle de genç yaşta beyazlamış saçlarla dolaşmak, sizin için üzücü bir durumdur. Ancak üzülmenize gerek yok. Çünkü beyazlamış saçlarınızı siyaha dönüştürmenizin bir yolu var. Aşağıda verilen tarifle saçlarınızın siyahlaşmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken her şey size gerektiği şekilde anlatılmıştır.

Saçlarınızı Siyahlaştıran Tarif İçin Malzemeler

Saçlarınızı siyahlaştıran tarif için gerekli olan malzemeler şunlardır:

  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı Türk kahvesi
  • 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi yağı

Özellikle de Hindistan cevizi yağı, saçlarınızın daha iyi bir hal almasını sağlamaktadır. Eğer saç yapınız iyi değilse, Hindistan cevizi yağı sayesinde saçlarınızın yeniden yapılanmasını sağlayabilirsiniz.

Beyazlamış Saçlarınızı Siyaha Dönüştüren Tarif

Yoğurdu, Türk kahvesini ve Hindistan cevizi yağını bir kap içerisinde karıştırınız. Karıştırma sonrasında sanki saç boyası bir kür elde edeceksiniz. Malzemeleri birbirine iyice yedirmeye çalışmalısınız. Etkili sonuçlara ulaşmak için malzemenin iyi karıştırılması önemlidir.

Tarifi Saça Nasıl Uygulamak Gerekir?

Tarifin malzemelerini bir araya getirdikten sonra uygulamaya geçilebilir. Ancak hazırlanan tarif bazen çok koyu gelebilir. Eğer karışımınız yoğun bir şekilde koyu ise su ekleme yapabilirsiniz. Bir kaç damla su yeterli olacaktır. Çok akışkan bir kıvam yapmanıza gerek yoktur. Suyu ekledikten sonra karıştırma işlemini saç boyama fırçası ile yapabilirsiniz.

Tarif hazırlama aşamasını geçtikten sonra uygulama aşamasına geçiş yapabilirsiniz. Saçlarınızı tutam şeklinde ayırırsanız, kürü daha iyi yedirebilirsiniz. Beyazlığın yoğun olduğu bölgelere daha fazla sürmeniz gerekir. Kürü, önce saç diplerine sürerek uygulamalısınız. Eğer saçlarınız omzunuzu geçiyorsa bu tarifte yazan miktarları iki katına çıkarabilirsiniz. Kürün hepsini saçınıza sürünüz. Daha sonra 40 dakika bekleyip, saçlarınızı durulayınız.

Tarifin Ne Zaman Uygulanması Gerekir?

Beyazlamış saçlarınızı siyaha dönüştürmek için hazırladığınız kürü, 15 günde bir uygulayabilirsiniz. Saçlarınızdaki beyazlık tamamen kaybolana kadar uygulama yapılmalıdır. Ayda ya da bir kaç ayda bir yapılan uygulamanın faydası olmaz. Bu kür, saçlarınızın siyahlaşmasını sağlarken aynı zamanda beslenmesini de sağlar. Özellikle de yıpranmış, kepekli ve kabarık saçlar için son derece iyi gelen bir kürdür.

Beyazlayan Saç Kalıcı Olarak Siyahlaşır mı?

Beyaz Saçlara Çözüm İçin bunları da deneyebilirsiniz!

 

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version