Ana SayfaSağlıkDoğal KürBağırsaklarınızı Bu Yöntemle 1 Saatte Boşaltın!

Bağırsaklarınızı Bu Yöntemle 1 Saatte Boşaltın!

Kolon sistemi temizliği, sindirim sistemimizin bir parçası olduğu için, son derece önemlidir. Bağışıklık sisteminin kalbi olan kolonların (bağırsakların) temizlenmesi, bağışıklık sistemimizin güçlü kalması açısından da son derece önemlidir.

Bağırsak temizleme diyeti ile 3 haftada 10 kilo verin! Unutmayın vücudunuzun sindiremediği bütün gıdalar kalın bağırsakta mukus şeklinde birikir ve orada çok sayıda toksin oluşumuna sebep olur.

Bağırsaklarda biriken toksin de gün içinde size yorgunluk, baş ağrısı, kilo ve enerji düşüklüğü olarak geri gelir.

Bağırsaklarınızı Bu Yöntemle 1 Saatte Boşaltın!

Sabahları yorgun kalkmak, baş ağrısı ile günü geçirmek, hiç birşey yemediğiniz halde kilo almanız, gün daha bitmeden enerjiniz tükenmiş gibi hissetmeniz hep bağırsaklarda biriken toksinlerden dolayı oluyor.

Neyse ki bütün bu şikayetlerinizi son bulduracak; yüksek miktarda lifli besin içeren yiyeceklerden oluşan diyet ile bağırsaklarınızı temizleyen, toksinleri attıran ve 3 hafta gibi kısa bir sürede 10 kiloya kadar zayıflamanızı sağlayan bir diyetimiz var.

Bağırsakları Temizleyen Yöntem

1 adet elma 1 çorba kaşığı bal 1 yemek kaşığı chia tohumu 1 çorba kaşığı keten tohumu 1 su bardağı kadar da içme suyu

Bağırsakları Temizleyen Yöntem Yapılışı 

1 adet elmayı küçük parçalar halinde kesin. Arzu ederseniz rendeleye de bilirsiniz. Elmaları, 1 çorba kaşığı bal, 1 çorba kaşığı keten tohumu ile beraber bir kaba alın. Üzerine 1 bardak su ekleyin. Malzemelerin yumuşaması için 10dk bekletin. Üzerine chia tohumunu da ekleyin ve 5 dakika kadar karıştırın.

Bu karışımı sabahları aç karnına için ve 3 hafta kadar devam edin. Daha iyi sonuç almak için bol sıvı tüketin(yaklaşık 2 litre) ve bağırsakları boşaltmaya teşvik edin.
3 haftanın sonunda bağırsaklarınız toksinlerden arınmış ve 10 kilo zayıflamış olacaksınız. Yazının başında belirttiğimiz şikayetlerden de kurtulmuş olarak hayatınıza daha kaliteli olarak devam edeceksiniz

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen…
Exit mobile version