Ana SayfaModaKadınlarda İlkbahar Modası

Kadınlarda İlkbahar Modası

Baharın gelmesiyle birlikte, kadınlarda ilkbahar modası yeniden canlanmaya başladı. İlkbahar her zaman olduğu gibi yeni kıyafet...

Faydalı
Faydalı
Türkiye’nin Faydalı Bilgi Kaynağı!

Yazar İçerikleri

Baharın gelmesiyle birlikte, kadınlarda ilkbahar modası yeniden canlanmaya başladı. İlkbahar her zaman olduğu gibi yeni kıyafet tasarımları için en büyük ilham kaynağıdır. Kıştan sonra doğada oluşan renk cümbüşünü birbirinden şık elbiselerde kolayca görebilirsiniz. Bu yılın bahar modasında leopar desenli kıyafet ve aksesuarlar ile patchwork tasarımları kadınların favorisi olabilir.

Leopar Desenleri Yeniden Moda

Bu yıl trend olan kıyafet modelleri arasında, cesur ve vahşi hayvanlara ait desenler ön plana çıkıyor. Özellikle, önceki yılların gözdesi leopar desenleri bu yıl yeniden moda haline geldi. Birbirinden farklı leopar desenli tasarımları pantolonlar, paltolar, elbiseler, kıyafetler ve daha pek çok farklı kıyafet ve aksesuar üzerinde görmek mümkündür. Ormanın vahşiliğini simgeleyen cesur ve parlak renklere sahip güçlü ve çarpıcı leopar tasarımları sokaklara sıra dışı bir hava katıyor. Bunların dışında leopar desenli bir baskılı çanta ve şık leopar figürlü bir ayakkabı rahatlıkla kombin yapılabiliyor.kadinlarda ilkbahar modasi

90’lı Yılların Şapkaları İle Tanışma Zamanı

90’lı yılların kova şeklini andıran derin şapkaları şimdilerde geri döndü. İlkbahara uygun bir giyim tarzı için bu şapkalar alışveriş listenizde mutlaka olmalıdır. Güneşten korunmanızı ve farklı bir tarz sahibi olmanızı sağlayan bu şık ve zarif şapkaları, günlük kıyafetler ile birlikte ya da fazla resmi olmayan özel toplantı ve davetlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sade, desenli veya logolu bu tarz şapka modellerini, birçok farklı kıyafet ile modaya uygun bir şekilde giyebilirsiniz. Örneğin elbiseler, salaş kıyafetler, tulumlar ve daha pek çok tarz kıyafet ile kombin yapabilirsiniz.

Sıra Dışı Tarzıyla Patchwork Modası

Birbirine zıt renk ve göz alıcı tasarımlara sahip kumaşların dikilmesi ile yapılan patchwork, günümüzün yeni trendleri arasında kendisine yer bulan sıra dışı tarzlardan biridir. Artık moda defileleri dışında sokaklarda da görülen patchwork tasarımlı elbiseler, tulumlar, pantolonlar ve daha birçok farklı kıyafet herkesi kendisine hayran bırakıyor. Güzel bir görünüm elde etmek için, patchwork tasarımlı kıyafetinizi, sade ve blok renkli giysiler ile kombin yapabilirsiniz. Ayrıca aynı kombin için sade renkte bir ayakkabı ve çanta tercih ederek, patchwork kıyafetinizin daha fazla ilgi çekmesini sağlayabilirsiniz.

Bu Konular İlginizi Çekebilir!