Ana SayfaGüzellikCilt Bakımı30 Yaş Genç Gösteren Maske

30 Yaş Genç Gösteren Maske

Zamana karşı meydan okuyamayan cilt bir süre sonra esnekliğini kaybeder, nemini yitirir, lekelenmeye başlar. Sonuç olarak yaş ilerledikçe kırışık, yaşlı, bakımsız bir hale dönüşür. Her ne kadar sağlıklı beslenmenin cilt güzelleşmesinde payı büyük olsa da dışarıdan bakım yapmak da özellikle 30'lu yaşlardan sonra zorunlu bir hale geliyor.

Güzellik merkezleri son teknoloji ekipmanlarla mucizevi etkiler yaratıyor. Fakat bunun için iyi bir bütçe ayırmanız gerekir. Oysa evde birkaç malzeme ile yapabileceğiniz kür ve maskeler de en az profesyonel bir bakım kadar etkili olacaktır. İşte sizi 30 yaş genç gösterecek bir maske.

30 Yaş Genç Gösteren Maske Tarifi

Yaşlanma belirtileri 35 ila 40’lı yaşlardan sonra hızla ortaya çıkmaktadır. 50 yaş ve üstü her ne kadar ülkemizde yaşlı olarak anılmasa da cilt kendini ele veriyor. Erken belirtilerin önüne geçmek için cilt bakımlarına erken başlamak gerekiyor. Fakat 50’li yaşları çoktan geçtiyseniz bu mucize maske tam size göre.

30 Yaş Genç Gösteren Maske İçin Malzemeler

Her evde bulunan malzemelerle hazırlanabilen maske, sizi olduğunuzdan 30 yaş genç gösterecek. Sadece üç malzeme ile hazırlanan bu etkileyici maskeyi çok seveceksiniz.

İşte mucize maske için gerekli olan malzemeler;

  • Orta boy patates
  • Dove sabun
  • 1/4 limon

Cilt lekelerini açan, cilde nem veren, kırışıklıkları gideren ve doğal botoks etkisi yapan mucize maske için malzemelerin taze ve organik olması son derece önemlidir.

30 Yaş Genç Gösteren Maskenin Hazırlanışı

İlk olarak iyice yıkanıp kabuğu soyulan patates rendelenir. Patatesin suyunu kullanacağımız için rendenin küçük tarafını kullanmanız daha yararlı olacaktır. Rendelenen patatesin suyu sıkılır ve bir kaba aktarılır. Patates suyunun üzerine bir yemek kaşığı kadar Dove sabun rendelenir. Malzemeler oda sıcaklığında olduğu için sabun kolayca eriyecektir. Son olarak çeyrek limonun suyu eklenir ve maske kullanıma hazır hale gelir.

30 Yaş Genç Gösteren Maske Nasıl Uygulanır?

İlk olarak belirtmek gerekir ki maske tek kullanımlıktır. Her uygulamada taze olarak yeniden yapılmalıdır. Limon kuru ve hassas ciltleri tahriş edebilir. Sadece karma ve yağlı cilt tipine sahip olanların kullanması önerilir. Temiz ve kuru cilde maske dairesel hareketlerle uygulanır. 25-30 dakika bekletilir ve durulanır. Ardından günlük kullanılan nemlendirici sürülür. Haftada 2 kere bu maskeyi uygulayabilirsiniz.

52 Yaşında Ama Bu Kremi Kullandığı İçin 20 Yaşında Kadına Benziyor

Bu Konular İlginizi Çekebilir!

Exit mobile version